Aika

Aika on kaikista resursseista rajallisin: sitä on meillä kaikilla tasan 24 tuntia vuorokaudessa ja tuhlattua aikaa ei saa koskaan takaisin. Käytä siis aikasi asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä, älä turhien rutiinien pyörittämiseen.

Dedikoitu assistentti

Asiakkaan assistenttipalvelun keskittäminen tietyn henkilön tuotettavaksi. Dedikoitua assistenttia käytettäessä ollaan yhden ihmisen osaamisen ja resurssien varassa. Jos tarvitset palvelua, joka ei kuulu assarisi osaamisalueelle, joudut etsimään sen muualta. Lisäksi, jos assarisi on lomalla tai sairaana, olet omillasi.

Dedikoitu yhteyshenkilö

Henkilö, joka tuntee sinut ja yrityksesi. Hän ottaa vastaan toimeksiantosi ja ohjaa ne eteenpäin parhaille tekijöillemme. Lisäksi sinulla on luonnollisesti varahenkilö, jolle voit soittaa, jos yhteyshenkilösi on tavoittamattomissa.

Etäassistentti

Kts. Virtuaaliassistentti

Etätoimisto

Kts. Virtuaalitoimisto

Inbound-markkinointi

Inbound on bloggaukseen ja sosiaalisen median käyttöön perustuva, lähes ilmainen markkinointimenetelmä, jossa kirjoitat omasta osaamisestasi lukijakunnallesi heitä auttavia, kouluttavia tai viihdyttäviä kirjoituksia tai sosiaalisen median julkaisuja. Linkit kirjoituksiin jaat sosiaalisessa mediassa, mikä saa aikaan liikennettä kotisivuillesi. Voimme myös optimoida tietyn SoMe-kanavasi, esimerkiksi Twitterin, Instagramin, Facebookin, YouTuben tai SnapChatin tavoitteitasi ja seuraajiasi ajatellen mieleiseksesi viimeisimpien toimiviksi todettujen SoMe-tutkimusten mukaan. Onnistuessasi koskettamaan yleisöäsi ympärillesi kerääntyy lukijoita ja seuraajia oma-aloitteisesti. Heidän huomiota voit myöhemmin käyttää myymiseen, markkinointiin, tiedottamiseen, sitouttamiseen tai muuhun itsellesi tai yhteistyökumppaneillesi pitkällä tähtäimellä tärkeään.

Jälkimarkkinointi

Kaupan clousaus ei ole oikea hetki unohtaa asiakasta. Suurimmalle osalle yrityksistä ylivoimaisesti paras myyntikanava on vanhat tyytyväiset asiakkaat. On kuitenkin turha kuvitella, että he välttämättä muistaisivat sinua seuraavalla kerralla, kun heillä on tarpeita, jos sinäkin olet unohtanut heidät. Me voimme auttaa sinua pysymään asiakkaittesi mielessä.

Luottamus

Kaiken lähtökohta. Hoidamme aina kaikki toimeksantomme äärimmäisen luottamuksellisesti. Emme ikinä luovuta meille annettuja tietoja kolmansille osapuolille emmekä myy asiakasrekistereitämme eteenpäin.

Prospektointi

Prospektoinnissa seulotaan läpi suuria asiakasmassoja ja pyritään etsimään kultahippuja, eli asiakkaita, jotka tarvitsevat palveluitasi. On harvoin tehokasta käyttää yrityksen omia myyntiresursseja prospektointiin vaan heidän asiantuntemuksensa pitäisi valjastaa lämmitettyjen leadien läpikäymiseen ja lisämyynnin tekemiseen olemassaolevalle asiakaskunnalle. 

Rutiinityö

Työtä, joka on pakko tehdä, mutta jossa osaamiesi menee täysin hukkaan. Rutiinihommien pyörittäminen on todennäköisesti suurin syy, miksi et löydä aikaa firmasi kehittämiselle, palveluidesi myynnille, perheellesi tai unelmiesi jahtaamiselle. Riko rutiinit ja annan jonkun muun huolehtia niistä!

Skaalautuva työvoima

Jokainen yrittäjä tietää, että jonain päivänä tarvitsisi kokonaisen armeijallisen assistentteja, kun taas toisena yhdellekään ei ole paljoa muuta tekemistä, kuin kahvinkeitto. Virtuaaliassistenttipalvelumme avulla saat käyttöösi tarvitsemasi resurssit juuri silloin, kun tarvitset niitä, etkä maksa turhasta. 

SoMe-managerointi

Sosiaalinen media on nykyään yksi tärkeimmistä kanavista asiakkaiden tavoittamiseen. Säännöllisyys ja johdonmukaisuus ovat onnistuneen SoMe-strategian kulmakivet. Viestinnän pyörittäminen voi kuitenkin viedä kohtuuttomasti aikaa, joten jos elämäsi ei pyöri muutenkin Twitterin ympärillä, kannattaa viestinnän rutiinit ulkoistaa alan ammattilaiselle.

Tehokkuus

Meille tehokkuus tarkoittaa oikeisiin asioihin keskittymistä. Kun teet töitä, tee sitä mistä asiakkaasi sinulle maksavat. Kun olet perheesi kanssa, keskity heihin äläkä tee kululaskuja toisella silmällä. Kun jahtaat unelmiasi, tee se täysillä.

Tyytyväisyystakuu

Me emme halua sitoa asiakkaitamme meihin millään sopimusehdoilla, vaan luotamme, että työmme puhuu puolestamme. Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, teemme sen uudestaan ilman lisäveloitusta ja jos emme vieläkään onnistu, emme lähetä laskua.

Virtuaaliassistentti

Modernin toimistotyön rautainen ammattilainen. Moniosaaja, joka tekee nettisivut siinä, missä kululaskutkin. Hän huolehtii, että yritykselläsi on riittävästi asiakkaita ja jääkaapissa kahvimaitoa. Hän tekee päivässä vaikka viiden hengen työt eikä koskaan surffaa Facebookissa maksamallasi ajalla (paitsi, jos olet tilannut SoMe-managerointia). Meillä et palkkaa itsellesi yhtä assistenttia, vaan saat käyttöösi koko tiimimme osaamisen ja kapasiteetin joustavasti juuri tarpeidesi mukaan. Et siis joudu enää itse pohtimaan resursointia, etkä maksa turhasta.

Virtual Back Office

Fyysistä toimistoa ja henkilöstöä ketterämpi ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Hoidamme puolestasi kaikki bäkkäripalvelut, kuten kuittirumbat, taustaselvitykset, kilpailutukset ja kalenterinhallinnan. Sinä keskityt vain olennaiseen. 

Virtuaalitiimi

Virtuaaliassistenttipalvelua tuottava tiimi, jossa tiimin keskenään erilaisia osaamisia pystytään hyödyntämään joustavasti ja tehokkaasti

Virtuaalitoimisto

Monet yrittäjät ja startupit eivät välttämättä kaipaa fyysistä toimistoa, mutta tarvitsevat back-office -palveluja sekä osoitteen esimerkiksi postin vastaanottoon. Virtuaalitoimisto tarjoaa kustannustehokkaan ja helposti skaalautuvan ratkaisun kaikkiin toimistotyön haasteisiin. Kauttamme saat käyttöösi koko tiimimme osaamisen, etkä ole sidottu vain yhden henkilön resursseihin.

Virtual Startup

Firman starttaaminen on yllättävän työläs prosessi. Loistavan idean lisäksi tarvitaan toimitiloja, vakuutuksia, kopiopaperia ja hillitön määrä byrokratiaa. Kaikki tämä syö aikaa niiltä kahdelta asialta, joilla on merkitystä startupia perustettaessa: kehitystyöltä ja myynniltä. Virtual Startup palvelumme avulla voit ulkoistaa kaiken ylimääräisen ja keskittyä ydinosaamiseesi. Tee sitä, mistä sijoittajasi maksavat sinulle. 

Vuokratyövoima

Vanhanaikainen vastaus ongelmiin. Vähän kuin palkattu assistentti istumassa toimistossasi, mutta kalliimpi.

Yrittäjän loma

Yrittäjän loma? Moni yrittäjä ei tunne koko sanan merkitystä. Loma on sitä aikaa, kun puhutaan puhelimessa ja vastaillaan asiakkaiden maileihin. Ainut ero arkeen on se, että toimenpiteet tehdään ilmastoidun toimiston sijasta kännykän GPRS-verkon kautta hyttysten syötävänä. Pitäisikö seuraavalla lomalla huolehtia, että joku muu hoitaa rutiininomaisen yhteydenpidon asiakkaisiin, blokkaa puhelinmyyjät, vastaa maileihin ja välittää sinulle vain oikeasti tärkeät jutut?