IMG_0621.JPG
IMG_0621.JPG

Näyttävät nettisivut


Näyttävät nettisivut nopeasti ja edullisesti

Ovatko nettisivusi auttamattoman vanhanaikaiset? Joudutko soittamaan koodarille joka kerta, kun sivuille pitää tehdä pienikin muutos?

SCROLL DOWN

Näyttävät nettisivut


Näyttävät nettisivut nopeasti ja edullisesti

Ovatko nettisivusi auttamattoman vanhanaikaiset? Joudutko soittamaan koodarille joka kerta, kun sivuille pitää tehdä pienikin muutos?

Verkkosivut ovat yrityksen käyntikortti

Joku on joskus sanonut, että yritystä ei ole olemassa, jos se ei ole verkossa. Tämä pitää päivä päivältä enemmän paikkansa. Jotkut meistä muistavat vielä ne paksut kirjat, joissa oli keltaisia sivuja, mutta nuorempi sukupolvi ei ole sellaista edes nähnytkään. Suurin osa ihmisistä etsii tietoa verkosta ennen merkittäviä ostopäätöksiä ja lisäksi suurimmalle osalle Internetistä löytyvä tieto on tärkein päätöksentekoon vaikuttava tekijä. Tarkat luvut vaihtelelevat tutkimuksesta toiseen riippuen maasta ja kysymyksenasetannasta, mutta useiden tutkimusten mukaan Internet on tärkein tietolähde n. 70 % asiakkaista.

Squarespace-ammattilainen Virta Virtuaalitoimisto

Virralta saat verkkosivut, jotka ovat paitsi näyttävät, myös helposti päivitettävät. Luomme sivustot pääasiassa Squarespace -julkaisualustalla. Päädyimme tähän järjestelmään, koska asiakkaamme kokivat sen käytön sen käytön helpoimmaksi oppia. Sinun ei siis tarvitse soittaa koodarille tai meille pystyäksesi tekemään muutoksia sivuillesi. Sivustopaketteihimme kuuluu aina myös perehdytys sivujen ylläpitoon ja päivitykseen.

Voimme toimittaa uudet sivusi myös valmiiksi hakukoneoptimoituina, eli analysoimme asiakaskuntasi ja selvitämme sinulle tärkeimmät avainsanat, jotta juuri oikeat ihmiset löytäisivät sinut Googlen avulla. Lisäksi saat veloituksetta Virta Virtuaalitoimiston "Hakukoneoptimoitu kirjoittaminen" -oppaan

Tyypillisen nettisivuprojektin eteneminen:

 1. Selvitetään tavoitteet
  1. Miksi sivut tehdään/uudistetaan?
  2. Mikä on haluttu kävijäkunta?
  3. Mikä on tavoiteaikataulu?
 2. Selvitetään käytettävissä olevat resurssit?
  1. Huolehtiiko asiakas sisällöntuotannosta vai kirjoittavatko virtuaaliassistenttimmme tekstit
  2. Onko asiakkaalla sivustolle soveltuvia kuvia
 3. Toimintasuunnitelma ja aikataulu, johon kumpikin osapuoli sitoutuu
 4. Rakennetaan verkkosivun pohja
 5. Kirjoitetaan sisällöt verkkosivuille
  1. Asiakas
  2. Virtuaaliassistentit
 6. Testaus ja kommentointikierros
 7. Markkinointi, seuranta ja jatkokehitys

Esimerkkejä projekteistamme: