Virta Virtuaalitoimisto on perustettu helpottamaan joustamattomien työmarkkinoiden aiheuttamia ongelmia suomalaisessa yritysmaailmassa, ja mahdollistamaan pientenkin yritysten kasvun askel kerrallaan ilman kohtuuttoman suuria ja riskisiä kertapanostuksia.

Käytännössä haluamme auttaa suomalaisia yrittäjiä maksimoimaan potentiaalinsa ratkaisemalla työmarkkinoinden toimimattomuuden aiheuttamia ongelmia, sekä tarjoamalla uudenlaisen tavan ostaa ja tehdä työtä.

Tavoitteenamme on olla alan johtava toimija alalla ja tuoda virtuaaliassistenttitoiminta tunnetuksi suomalaisille yrittäjille tekemällä laadukasta työtä asiakkaidemme hyväksi. Palvelumme kulmakiviä ovat osaaminen ja korkea laatu, joustavuus ja helppous, sekä luottamus ja turvallisuus. Lisäksi olemme ystävällisiä, huumorintajuisia ja asiakasta kunnioittavia.

Comment